Uw winkelwagen is leeg!
  • Nederlands
  • English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Drumles

Drumles
 

Droom je stiekem van het spelen in een band of de ster zijn van de show? Of wil je beginnen met drummen? Of drum je al wat langer, maar kom je niet verder?

 

 

Kom dan nu op drumles en leer snel en met plezier hoe je jouw favoriete liedjes meespeelt!

   

In deze lessen staat plezier voorop. Wat wil jij leren spelen? Welke liedjes vind jij leuk?

We beginnen met het leren van een aantal basisritmes. Het zal je verbazen hoeveel popliedjes je daar al mee kan spelen! Ook houding en techniek komt aan bod, net zoals stemmen, de notatie, opstellen van je drumstel en nog veel meer. Alles op jouw eigen tempo, op het moment dat jij er aan toe bent.

 

In onze sfeervolle, creativiteitsbevorderende lesstudio's wordt muziekles gegeven aan enthousiaste leerlingen van ca. 6 tot 80 (+) jaar. De lesruimten zijn ingericht met professionele instrumenten en apparatuur voor prettige werk- en studieomstandigheden voor onze leerlingen en leraren.

 

Wij werken in principe volgens de beproefde methode Real Time Drums van Arjen Oosterhout. Hierin zijn wij echter flexibel en stemmen onze methode geheel af op de wensen van de individuele leerling. Regelmatig organiseren wij workshops en andere activiteiten voor onze leerlingen, bijvoorbeeld clinics, workshops en demonstraties. Wij beschikken over gezellig ingerichte en verwarmde wachtkamers, voorzien van een koffie-automaat en lectuur.

 

 

Verhuur:

Er is een mogelijkheid tot huren van een instrument.

 

Lestijden:

De lessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 23.00 uur 
Meld je snel aan voor een gratis proefles!

  

Er zijn geen producten in deze categorie.
Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...