Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Service

Winkel:

Onze gezellige showroom in Zwolle

Breng een bezoek aan de gezellig ingerichte 'snoepwinkel' van Rimshot Drum Centre aan het Diezerplein 27 in Zwolle en ervaar de passie en vakkennis van onze bekwame medewerkers. Wij zijn officieel dealer van zowat alle merken en hebben een eigen werkplaats voor reparaties en onderhoud aan al je percussie-instrumenten.


Webwinkel:

Vanachter je eigen computer is het gemakkelijk shoppen op www.rimshot.nl. Een zeer uitgebreid assortiment, snelle levertijden, gemakkelijke betalingssystemen en een uitstekende service zijn gegarandeerd!


Muziekscholen:

Meld je aan voor een gratis proefles

Onze muziekleraren zijn al net zo gedreven en gepassioneerd! De Rimshot Muziekscholen in Assen en Meppel zijn er voor jongens en meisjes van 6 tot pakweg 100 jaar, die op een plezierige wijze muziek willen leren maken. Regelmatig organiseren wij leerzame workshops en clinics, verzorgd door (bekende) muzikanten. Surf naar de officiele website van de Rimshot Muziekscholen of meld je direct aan voor een GRATIS PROEFLES: 06 – 16 814 537.


Evenementen:

Rimshot Drum Centre organiseert regelmatig interessante clinics en workshops

Rimshot Drum Centre organiseert regelmatig interessante Clinics, Workshops en Signeersessies. Het jaarlijks terugkerende evenement D-DAY - Drummers Meeting is een van de meest toonaangevende drummersfestivals van de Benelux. Blijf op de hoogte via social media:

Like ons op Facebook          Volg ons op Twitter          Abonneer je op ons YouTube kanaal


©2015 Rimshot Drum Centre | Alle rechten voorbehouden

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...